TECHNICAL SUPPORT
Vijf mannen in witte overalls in een spuitcabine die kijken naar een portpaneel dat ophangt

Bij Duthoo zijn we trots te kunnen putten uit een schat aan technische expertise. Deze komt niet alleen bij ons van pas, maar kan ook uw onderneming naar nieuwe hoogten tillen. Ons gedreven team bestaat uit experts in hun vak, die klaar staan om hun kennis met u te delen. Of u nu geïnteresseerd bent in het aanleren van de nieuwste applicaties of het opleiden van nieuwe spuiters, bij Duthoo beschikken we over de geschikte ervaring en faciliteiten.  


Onze expertise komt tot bij u indien u dat wil. Wij bieden on-the-spot leersessies aan, zodat uw team op de hoogte kan blijven van de nieuwste technologieën en applicaties.

Ten huize Duthoo beschikken we daarnaast niet over één, maar twee spuitcabines om creatieve impulsen de vrije loop te laten. De spuitcabines zijn niet alleen cruciaal voor onze eigen testprocedures, maar fungeren ook als uitstekende omgeving voor uw team om hands-on ervaring op te doen. 


Onze vertegenwoordigers zijn geen gewone verkopers. Ze zijn doordrenkt met diepgaande kennis omtrent ons vak. Indien u vragen hebt of beroep wil doen op de nodige begeleiding, bent u bij ons aan het juiste adres. 


Zeven mensen in een foto waarvan zes in donkere kleding en eentje in een witte labojas die poseren voor een spuitcabine

Misschien vindt u dit ook interessant:

DUTHOO APP