SECTIONAAL-POORTEN

Bent u op zoek naar een performant watergedragen systeem, 
waarmee u ook donkere (structuur)lakken 
probleemloos zonder wolken of spuitbanen 
kunt aflakken?  

Ons watergedragen Duthoo Hydrocoat systeem kent zijn gelijke niet in het lakken van sectionaalpoorten. Na een korte inloopperiode en met de technische bijstand van onze experten, maakt u binnen de kortste keren komaf met enkele typische ongemakken bij het spuiten van grotere oppervlaktes in delicate kleuren. Handig meegenomen is dat het systeem een VOC-reductie met zich meebrengt van 85% ten opzichte van klassieke solventsystemen. Daarnaast werk je in een omgeving vrij van de geur van solventen. 


Ontvangt u af en toe meldingen van kleurregressie 
van klanten op poorten die u enkele jaren 
geleden heeft geïnstalleerd? 

Dit zou in principe niet mogen. Onze producten worden dankzij hun hoge UV-resistentie door ons aangeboden met een garantie van 10 jaar volgens de Qualicoat-normen. Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment onderhoudsproducten, dat de duurzaamheid van uw gelakte oppervlakken verlengt. Op die manier kunnen eventueel reeds vervaagde kleuren terug worden opgewaardeerd.  

Torck over Duthoo:

Duthoo is sinds vele jaren onze vaste verfleverancier. Naast de stipte leveringen en correcte samenwerking kunnen we steeds rekenen op hun expertise en advies bij ons lakwerk. Hierdoor slagen we erin een verschil te maken voor onze eindklant en een goed product af te leveren.


Op zoek naar dé geschikte kleur voor 
de afwerking van uw sectionaalpoorten?

Naast alle RAL-kleuren, kan u ook kiezen voor een poederlakkleur uit onze gigantische kleurendatabase. Onze specialiteit is immers het reproduceren van poederkleuren in natlak. Of het nu gaat om kleuren in structuur, met metallics of geanodiseerde look, onze experts staan elke dag paraat om op basis van uw poedercode of kleurstaal een exacte replica te creëren. 


Denkt u niet het optimale rendement 
uit uw lakproces te halen?

Wij lichten graag uw lakproces geheel vrijblijvend door om aanbevelingen te doen voor een optimale werking. Dankzij de jarenlange expertise die wij in deze sector hebben opgebouwd, garanderen wij u een besparing op het volledige lakproces. Vraag gerust naar onze referenties.


Heeft u soms last van vervorming van 
uw donkere panelen of profielen 
gedurende de warme dagen? 

Maak kennis met onze Duthoo Cool Pigment. Deze weerhoudt uw panelen en profielen ervan te vervormen, waardoor deze even goed aansluiten bij warmere temperaturen. Dankzij ons Cool Pigment additief kan de oppervlaktetemperatuur immers drastisch verminderd worden.


Bent u op zoek naar herstel- of onderhoudsproducten 
voor sectionaalpoorten?


NEEM HIER EEN KIJKJE