FIETSEN

Heeft u in uw lakafdeling geregeld beschadigde fietsframes die u wil 
herstellen zonder dat u deze volledig opnieuw 
hoeft te spuiten? 


Het herstellen of bijwerken van lakschade is geen sinecure en veelal specialistenwerk. Met onze expertise kunnen wij u de nodige ondersteuning bieden bij het uitwerken van een volledig lakherstel proces. Met het inzetten van het juiste spuitmateriaal, een correct afgesteld kleur en een specifieke werkprocedure bieden wij u als fietsconstructeur de meest geschikte oplossing.


Beschikt u over onderdelen die nog niet gelakt zijn, 
maar die hetzelfde kleur moeten hebben als het fietsframe? 


U kan deze onderdelen (batterijen, bagagedragers, …) met onze producten van het juiste kleur voorzien. Aan de hand van een kleurstaal of de juiste poedercode maken wij een exacte replica. 

Bent u op zoek naar een geschikt serviceproduct 
voor uw klanten dat tevens uw merkidentiteit 
ten goede komt?

Onze Care & Repair producten kunnen aangeleverd worden in uw kleurengamma met eigen logo en huisstijl. In samenwerking met onze marketingafdeling ontwerpen we een label op maat. Op die manier kan u uw klanten een onderscheidend serviceniveau aanbieden en beschikt u tegelijkertijd over een krachtige marketingtool. 


Heeft u nood aan een doorlichting van 
uw lakafdeling om het lakproces 
te optimaliseren?


Dan kunnen wij u heel wat expertise aanreiken als partner van de Sppot. The Sppot is immers een uniek eco-systeem dat zich specifiek richt op de sports & leisure industrie. Verschillende Europese partners stellen hun netwerk en kennis ter beschikking ten behoeve van deze specifieke industrietak. Graag brengen wij u in contact met de geschikte partner voor uw specifieke vraag.