ORDERPICKER/INPAKKER

UITDAGENDE KANS : WORD ONZE ORDERPICKER/INPAKKER EN MAAK DEEL UIT VAN HET DYNAMISCHE TEAM BIJ DUTHOO?

Ben jij klaar voor een boeiende carrière als orderpicker & inpakker bij Duthoo, dé expert in de distributie van verven en lakken voor industriële toepassingen? We zijn op zoek naar een gedreven individu met een passie voor actie en een onstuitbare werkattitude om ons team te versterken en een sleutelrol te spelen in onze bloeiende onderneming. 

JOUW ROL:

Als inpakker ben je de energieke, drijvende kracht in ons logistieke proces. Je dagen zijn gevuld met intensieve orderpicking met ons state-of-the-art magazijnsysteem en fysieke orderpicking met scanner en kar. Je gaat ook vol enthousiasme aan de slag met inpakwerk, waarbij nauwkeurigheid en snelheid samenkomen. Heftruckwerk maakt slechts een bescheiden 15% van je takenpakket uit. Jouw bijdrage is cruciaal voor een vlotte doorstroming. 

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN:

Ondernemerschap, motivatie en een hands-on mentaliteit zijn jouw sterkste troeven. Fysiek intensief werk motiveert jou; je ben een echte spring-in-'t-veld die gedijt in een dynamische omgeving men een 'vandaag besteld, morgen geleverd' mentaliteit. Een hefttruckattest is een pluspunt, maar jouw gedrevenheid en energie wegen minstens even zwaar. Als teamspeler breng je niet alleen een flinke dosis energie, maar ook nauwkeurigheid en betrokkenheid bij het volledige bedrijfsproces.

WAT WIJ JOU BIEDEN:

Een veelzijdige job waarin je wordt aangemoedigd om mee te denken in de groei van het bedrijf.

Werken in een groeiend, waarde gedreven en financieel gezond bedrijf met moderne faciliteiten.

Plezierige collega's die naast hard werken, ook graag tijd maken voor een grapje, teambuilding of een ontspannen moment na het werk. 

Dagdienst: 8-17u / 39u/week + 6 dagen betaalde recuperatie.

Persoonlijke opvolging, mogelijkheden voor zelfontwikkeling en opleiding.

Een vast contract bij opstart, een marktconform loon aangevuld met maaltijdcheques. 

MAAK DE SPRONG NAAR EEN BOEIENDE TOEKOMST BIJ DUTHOO!


Solliciteer vandaag nog door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar tine@duthoo.eu. Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van Duthoo en geniet van een stimulerende werkomgeving waarin groei en samenwerking centraal staan. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons getalenteerde team!


SOLLICITEER VIA MAIL

SOLLICITEER ONLINE