LOONLAKKERIJ

Man in witte overall met verfpistool in de hand die een portpaneel lakt in een spuitcabine

Bent u op zoek naar kleuren die 
een exacte match vormen?  

Kleuren ontwikkelen is waar we goed in zijn. Op basis van uw poedercode kunnen we het gewenste kleur reproduceren in natlak. Beschikt u niet over een bepaalde poedercode? In dat geval kan u ons een staal bezorgen van de betreffende kleur en kunnen wij alsnog aan de slag. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide standaard database van reeds ontwikkelde poederkleuren waaruit u kan kiezen.  


Heeft u nood aan een snelle, betrouwbare 
en kwalitatieve service zodat uw organisatie 
niet in het gedrang komt? 

Op ons kan u alvast rekenen. Indien u voor 12.00u bij ons bestelt, vertrekt uw bestelling dezelfde dag nog bij ons. Bovendien zorgen we er graag samen voor dat uw eindklant tevreden is over het afgeleverde lakresultaat: een kwalitatieve lak met de juiste ondersteuning vormt daarbij een belangrijke basis. 

Coatinc De Meern over Duthoo:

Sinds 2022 werkt onze locatie in De Meern van The Coatinc Company intensief samen met Duthoo. Vanaf dag 1 is de samenwerking erg prettig. Contactpersoon Remon van der Heide is uiterst vakbekwaam en een volwaardig sparringpartner. Neem daarnaast de enorme beschikbare kleuren-databank, de snelle verwerking van orders en de uiterste prettige samenwerking met collega’s van kantoor maakt dat Duthoo de ideale partner is voor Coatinc De Meern. Duthoo is 1 van onze verlengstukken in het veld, en deze vruchtbare samenwerking bevalt meer dan prima!


Ecologische oplossingen beginnen een steeds belangrijkere 
rol te spelen in de markt, voor u ook? 

 Er is de mogelijkheid om vertrouwde solventgedragen lakken in te wisselen voor lak op waterbasis. Onze Duthoo Hydrocoat biedt een duurzaam, ecologisch alternatief voor het lakken van PVC, aluminium & andere metalen oppervlakken. Bovendien kunnen de energiekosten tijdens het uitdrogen sterk gereduceerd worden, mits het inzetten van de juist drogingstechnologie.  


Wordt u soms gevraagd een object te lakken 
waar u niet zo mee vertrouwd bent?  

Dan staan wij u graag bij met woord en daad. Wij bieden immers oplossingen en expertise voor het lakken van diverse substraten: MDF, fineer of massief hout voor binnen- en buitentoepassingen, PVC, aluminium, inox of andere metalen.  


Bent u zoekende naar nieuwe afzetmogelijkheden

Vaak worden wij gevraagd naar bedrijven die kwalitatief lakwerk uitvoeren. We verwijzen graag naar u door

Man in witte overall met verfpistool in de hand die een portpaneel lakt in een spuitcabine