LOONLAKKERIJ

Man in witte overall met verfpistool in de hand die een portpaneel lakt in een spuitcabine

Bent u op zoek naar kleuren die 
een exacte match vormen?  

Kleuren ontwikkelen is waar we goed in zijn. Op basis van uw poedercode kunnen we het gewenste kleur reproduceren in natlak. Beschikt u niet over een bepaalde poedercode? In dat geval kan u ons een staal bezorgen van de betreffende kleur en kunnen wij alsnog aan de slag. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide standaard database van reeds ontwikkelde poederkleuren waaruit u kan kiezen.  


Heeft u nood aan een snelle, betrouwbare 
en kwalitatieve service zodat uw organisatie 
niet in het gedrang komt? 

Op ons kan u alvast rekenen. Indien u voor 12.00u bij ons bestelt, vertrekt uw bestelling dezelfde dag nog bij ons. Bovendien zorgen we er graag samen voor dat uw eindklant tevreden is over het afgeleverde lakresultaat: een kwalitatieve lak met de juiste ondersteuning vormt daarbij een belangrijke basis. 

Man in witte overall met verfpistool in de hand die een portpaneel lakt in een spuitcabine

Ecologische oplossingen beginnen een steeds belangrijkere 
rol te spelen in de markt, voor u ook? 

 Er is de mogelijkheid om vertrouwde solventgedragen lakken in te wisselen voor lak op waterbasis. Onze Duthoo Hydrocoat biedt een duurzaam, ecologisch alternatief voor het lakken van PVC, aluminium & andere metalen oppervlakken. Bovendien kunnen de energiekosten tijdens het uitdrogen sterk gereduceerd worden, mits het inzetten van de juist drogingstechnologie.  


Wordt u soms gevraagd een object te lakken 
waar u niet zo mee vertrouwd bent?  

Dan staan wij u graag bij met woord en daad. Wij bieden immers oplossingen en expertise voor het lakken van diverse substraten: MDF, fineer of massief hout voor binnen- en buitentoepassingen, PVC, aluminium, inox of andere metalen.  


Bent u zoekende naar nieuwe afzetmogelijkheden

Vaak worden wij gevraagd naar bedrijven die kwalitatief lakwerk uitvoeren. We verwijzen graag naar u door