LOONLAKKERS

Heeft u nood aan een snelle, betrouwbare service 
zodat uw organisatie niet in het gedrang komt?


Indien u voor 12.00u bij ons bestelt, wordt er de volgende dag geleverd. Bovendien zorgen we er graag samen voor dat uw eindklant tevreden is over het afgeleverde lakresultaat, dankzij de hoogwaardigheid van het werk. 


Wil u zelf uw kleuren aanmaken?

​Wij stellen een mengbank ter beschikking met toegang tot onze enorme kleurendatabase. Zodoende kan u snel handelen en de gewenste  hoeveelheid lak volgens geijkte formules aanmaken.  

 

Krijgt u geregeld de vraag om 
volgens een staal af te werken?

Zelfs als het staal niet van bij ons afkomstig is, slagen we er in om het exact te reproduceren. We gaan een uitdaging immers niet uit de weg en gaan op zoek naar een alternatief in onze database of zorgen voor een​ ​ontwikkeling op maat.  

Vindt u naast kwaliteit, ook de prijs
van het lakproduct belangrijk?


Het Zweihorn gamma staat bekend om zijn excellente kwaliteit. Met ons Duthoo gamma bieden we daarnaast ook een alternatief tegen een aantrekkelijke prijs. Voor beide productlijnen hebben we de expertise in huis om uw lakproces verder te optimaliseren. 


Wordt u af en toe ook gevraag om metaal of kunststoffen 
te spuiten en bent u daar niet zo vertrouwd mee?


Naast een ruim assortiment aan producten om hout af te werken, bieden wij ook specifieke producten aan voor het lakken van PVC, aluminium of andere metalen. U kunt hierbij steeds op ons rekenen voor de nodige 
ondersteuning bij u ter plaatse


Bent u op zoek naar nieuwe
 afzetmogelijkheden?

Vaak worden wij gevraagd naar bedrijven die kwalitatief werk uitvoeren. We verwijzen graag naar u door!