INTERIEUR & MEUBELEN

Op zoek naar een partner die veel verder gaat dan 
enkel kwalitatieve lakproducten afleveren?

We staan paraat om uw gehele lakproces te optimaliseren, waardoor u op de meest rendabele manier te werk kan gaan. Hierbij gaan we steeds eerlijk en transparant te werk, wat zich vertaalt in aanbevelingen waar we zelf volledig achter staan. Daarnaast zijn we oplossingsgericht en bieden we de nodige technische ondersteuning bij u ter plaatse, binnen de 24 uur. Over snelheid gesproken: voor 12.00u besteld, is de volgende dag geleverd. 


Heeft u weinig of geen ervaring met het spuiten 
van lakken en vernissen? Of kan uw lakker wat 

extra technische ondersteuning gebruiken? 

Onze experts bieden u graag de gewenste bijstand tijdens het opstarten van nieuwe medewerkers, technieken of producten. Dit zelfs bij u ter plaatse. Liever een opleiding volgen in onze spuitcabine? Ook mogelijk!

Bulo NV over Duthoo:

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Duthoo. De samenwerking verloopt vlot en ze zijn steeds meedenkend naar oplossingen voor onze specifieke behoeften. Hun betrouwbaarheid staat buiten kijf en we zijn erg tevreden met de goede producten die zij leveren. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een betrouwbare partner.


Wilt u zich laten inspireren door nieuwe trends 
of tijdloze klassiekers in kleuren, texturen & 
afwerkingen? 

Kom gerust eens langs in onze showroom. Daar kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. U kan een keuze maken tussen een breed assortiment kleuren uit onze standaard database of opteren voor een kleurontwikkeling op maat