Welkom op onze nieuwe website!

26 februari 2024 in
Duthoo

Hooray! 🎉 Met veel plezier kondigen we de lancering aan van onze gloednieuwe website. 

Ontdek een efficiënte interface die ontworpen is met de focus op onze specifieke doelgroepen en een naadloze ervaring voor alle bezoekers. Of je nu een meubelfabrikant bent die de juiste kleuren, texturen en afwerkingen nodig heeft of een leverancier van zonwering op zoek naar de juiste Care & Repair producten: onze site zit boordevol inzichten die aan jouw behoeften voldoen.

We zetten graag even de voordelen ten opzichte van onze vorige website op een rijtje: 

1. een gebruiksvriendelijke interface

Bij de opmaak van onze nieuwe website werd veel aandacht besteed aan het ontwerpen van een interface die intuïtief en gemakkelijk te navigeren is. Of je nu een doelgerichte zoekopdracht uitvoert of gewoon door onze verschillende pagina's bladert, je zal merken dat alle wegen naar jouw bestemming leiden. 


2. op maat gemaakt voor jou

Flexibiliteit is één van van onze kernwaarden en dat vertalen we nu ook naar onze website. Elk klantsegment is uniek, wat zorgt voor verschillende behoeften met hun eigen aanpak. We vulden onze site met diverse inzichten, die elk van onze doelgroepen verder op weg helpen. 


3. een gepersonaliseerde nieuwsbrief 

Naast de website, bieden we ook een gloednieuwe & gepersonaliseerde nieuwsbrief aan die in dezelfde lijn ligt van onze blog. Alleen ontvang je deze rechtstreeks in je inbox! Meld je aan en ontvang regelmatig updates over ontwikkelingen, onze producten en meer. Meer zelfs: de nieuwsbrieven die jij ontvangt zijn van toepassing voor jou! Dat betekent: geen overload aan correspondentie waar jij niets aan hebt. 


Kortom, de nieuwe website is niet zomaar een upgrade maar een evolutie die gericht is op het ontzorgen van onze gewaardeerde klanten en partners. We bieden oplossingen die meteen het verschil maken. Deel deze post
Labels