Video: Tutorial - Uw benodigde product zoeken via onze webshop

6 mei 2024 in
Duthoo

U kan ons Care & Repair assortiment aanschaffen via onze gebruiksvriendelijke webshop. Dit door te zoeken op een bepaalde RAL-of poedercode of een specifiek product. In de onderstaande video's laten we precies zien hoe dat in zijn werk gaat. 


1. Zoeken op RAL-kleur 


Op onze webshop wordt een onderscheid gemaakt tussen een RAL-kleur en een poederkleur. Een RAL-kleurcode is een kleurensysteem dat universeel gebruikt wordt en bestaat uit een viercijferige code: bijvoorbeeld RAL 9005 die verwijst naar een diepzwarte kleur. U kan bovenaan de pagina, onder de zoekbalk, aanduiden dat u zo'n soort kleur wil zoeken. Vervolgens kan u de viercijferige code ingeven en krijgt u een overzicht van alle producten die beschikbaar zijn.


2. Zoeken op poederkleur 


Een poedercode verwijst naar een kleur die wordt gebruikt in het poedercoatingproces. De code geeft de specifieke kleur aan van het poeder dat gebruikt wordt voor de coating. Deze codes kunnen verschillen afhankelijk van het merk of de leverancier van het product (bijv. Axalta, Tiger, AkzoNobel, Oxyplast, Syntha Pulvin).


3. Zoeken op product 


Ons Care & Repair assortiment bevat zowel spuitbussen, pennen, penseelpotjes als blikken. Als u bovenaan bij de zoekbalk aangeeft te willen zoeken op product, kan u uw keuze intypen en worden alle varianten van een bepaald product opgehaald. 


Indien er nog vragen zouden zijn omtrent het bestellen op onze webshop, mag er ook altijd rechtstreeks contact opgenomen worden.

CONTACTEER ONS

Deel deze post
Labels