Reinig, renoveer & bescherm uw aluminium ramen, deuren en poorten

11 april 2024 in
Duthoo

Met de lente en zomer in aantocht wordt het wederom tijd om optimaal van het buitenleven te genieten. De UV-straling, luchtvervuiling en met name de langdurige regen tijdens de wintermaanden laten echter hun sporen na op gepoederlakte buitenobjecten. Vandaar dat het belangrijk is om in eerste instantie uw aluminium oppervlakken goed te onderhouden en beschermen. 

Verwijder snel & eenvoudig hardnekkig vuil, vingerafdrukken, ...

Drie belangrijke stappen in het behouden van de kwaliteit van aluminium zijn de juiste reiniging, renovatie en bescherming. De All-Round Cleaner is alvast een goede start. Het is een krachtige reiniger en ontvetter die op diverse oppervlakken gebruikt kan worden. Hij werd bovendien getest door het Duitse GRM: de kwaliteitsvereniging voor het reinigen van gevels.


Zijn uw oppervlakken hier en daar wat vuil of beschadigd? Daar kunnen onze Reno producten een handje bij helpen. Deze zijn geschikt voor het verwijderen van vlekken, maar ook kalkaanslag, vingerafdrukken, enzovoort.
Afwerken kan met het Protec assortiment. Het product beschermt uw gepoederlakte oppervlakken tegen diverse schadelijke stoffen en zorgt voor een makkelijker onderhoud. Bovendien biedt het een betere weerstand tegen elke vorm van oxidatie.


Met andere woorden: uw glad aluminium, gestructureerd aluminium of PVC oppervlakken kunnen heel wat duurzamer worden. De producten zijn te verkrijgen in handige kits waardoor u meteen aan de slag kan.


LEER HIER HOE U DE PRODUCTEN KAN GEBRUIKEN


Herstel onderdelen die niet gemakkelijk te spuiten zijn 

Hebben uw oppervlakken alsnog schade opgelopen? Dan is het mogelijks tijd om ze even op te frissen. Het is niet efficiënt om oppervlakken volledig opnieuw te lakken in geval van schade. Daar spelen wij graag op in met ons uitgebreid retoucheergamma bestaande uit spuitbussen, stiften en retoucheerflesjes. De producten zijn reeds vanaf kleine oplages te bestellen: spuitbussen en flesjes vanaf één stuk, pennen vanaf zes stuks per kleur. Dit in zowel RAL mat, semi-gloss en high gloss alsook in een Axalta, Tiger, AkzoNobel, ... poedercode. 


Bied onze producten aan in uw eigen huisstijl

Wij bieden een gepersonaliseerde dienst aan, namelijk uw eigen logo en huisstijl op onze Care & Repair producten. Onze interne marketingafdeling creëert in samenspraak een persoonlijke lay-out op basis van uw wensen. Op die manier zijn onze onderhouds- en herstelproducten niet alleen een interessant serviceproduct, maar ook een krachtige marketingtool. Dit overigens al vanaf kleine oplages!


Onze Care & Repair producten zijn verkrijgbaar via onze webshop.

BESTEL ZE HIER


Aarzel niet om ons te contacteren. 

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN


Deel deze post