Bestel efficiënt & moeiteloos: ontdek onze webshop!

15 april 2024 in
Duthoo

We streven er voortdurend naar om uw aankoopervaring te verbeteren. Dat is mede mogelijk dankzij de Duthoo webshop, waarop onze Care & Repair producten in tal van RAL- en poederlakkleuren verkrijgbaar zijn. De webshop brengt heel wat voordelen met zich mee:

  • Efficiënt bestellen

U heeft 24/7 toegang tot ons assortiment, vanaf elke locatie. Bestellen is niet alleen efficiënt, maar ook moeiteloos. U hoeft namelijk niet langer telefonisch te bestellen of te wachten op offertes via e-mail. Via onze webshop kan u onmiddellijk prijzen en productinformatie raadplegen. 

  • Overzichtelijk assortiment

Onze webshop biedt een duidelijk overzicht van de producten in ons assortiment. Op zoek naar een specifiek product of liever gewoon even rondkijken? Beide zijn mogelijk! Er kan gezocht worden op zowel RAL-als poederkleur, maar ook op product.  

  • Volledige transparantie

Er wordt via de webshop erg transparant gecommuniceerd over beschikbare voorraden, levertijden en orderstatussen. Zo kan u makkelijk uw bestellingen plannen en organiseren.

  • Een persoonlijk account

Door middel van uw eigen account kan u uw bestelgeschiedenis bekijken, leveringsvoorkeuren instellen en zelfs een verlanglijstje bijhouden. Ook uw facturen zijn op elk moment te raadplegen. U heeft met andere woorden de volledige autonomie over uw bestellingen en voorkeuren. 

  • Razendsnelle levering

Tijd is van essentieel belang. Snelheid staat bij ons centraal, zodat u spoedig aan de slag kan. Al uw bestellingen die vóór 12.00u bij ons binnenkomen, worden diezelfde dag nog verzonden. 

Let op: bent u reeds klant bij ons en geïnteresseerd in bestellen via onze webshop? Dan is het belangrijk dat u uw vertegenwoordiger of Tine (tine@duthoo.eu) een seintje geeft na het aanmaken van uw account. Zo kunnen we de juiste prijzen voor u instellen en wordt uw account gekoppeld aan uw bestaande klantenfiche en historiek.


VERKEN ONZE WEBSHOP & GENIET VANDAAG NOG VAN DE DIVERSE VOORDELEN

Deel deze post
Labels