SALES REPRESENTATIVE DUITSE MARKT

Ben jij een gedreven en enthousiaste professional die klaar is om Duthoo op de kaart te zetten in Duitsland? Duthoo nv, een dynamische KMO gevestigd in Zwevegem, gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige lakken in alle mogelijke kleuren, zoekt een energieke collega om onze groei op de Duitse markt te versterken!


Over Duthoo

Bij Duthoo nv draait alles om flexibiliteit, integriteit en enthousiasme. Als familiebedrijf kijken we met een langetermijnvisie naar commerciële opportuniteiten. Onze expertise ligt in het creëren van op maat gemaakte kleuren voor spuittoepassingen, waardoor we voortdurend streven naar innovatie en kwaliteit.


Functieomschrijving 

Als Sales Representative voor Duitsland ben jij de drijvende kracht achter het vestigen van de naam Duthoo in de Duitse markt. Je zal je vooral toespitsen op onze productlijn Care & Repair: onderhoud- en herstellingsproducten voor gepoederlakte oppervlakten alsook op ons innovatief watergedragen hydrocoat systeem . Dé pionier in het identificeren en benutten van commerciële kansen, dat ben jij. Jouw talent strekt zich verder uit dan enkel verkopen; je bent een echte relatiebouwer! Je zal ons merk met trots en vol overtuiging vertegenwoordigen. 

Jij bent onze ambassadeur, altijd alert op markttrends en concurrentie-informatie. Je rapporteert deze waardevolle inzichten rechtstreeks aan het management, waardoor wij altijd een stap voor blijven in deze dynamische markt.

We zoeken een jonge, dynamische professional die niet alleen gemotiveerd is, maar ook een toewijding heeft om zich volledig in te zetten voor deze uitdagende rol.

Jouw profiel

Je bruist van enthousiasme en gedrevenheid om uit te blinken in sales. 

Jij beschikt over uitmuntende communicatievaardigheden en overtuigingskracht om onze boodschap krachtig over te brengen. 

Daarnaast ben je niet bang voor avontuur: je bent bereid om 3 dagen per week te reizen in Duitsland, om de Duitse markt te veroveren.  

Kennis van de Duitse taal is vanzelfsprekend.


Wat maakt deze functie zo interessant:

Eigen inbreng: Bij Duthoo worden ideeën en innovatieve benaderingen gewaardeerd. 

Nauwe samenwerking: Je zal zij aan zij werken met onze commercieel verantwoordelijke die jou zal begeleiden op een waardevolle manier en jouw succes zal ondersteunen. 

Kansen voor groei: Grijp de kansen voor persoonlijke ontwikkeling aan. Leer, groei en evolueer met ons mee!

Salaris: jouw loon zal bestaan uit een deel vaste en een deel variabele verloning. Uiteraard worden eventueel gemaakte verplaatsings- of verblijfskosten vergoed. 

Solliciteren: Ben jij klaar voor deze unieke kans? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar christophe@duthoo.eu. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons dynamische team en samen de Duitse markt te veroveren!

SOLLICITEER VIA MAIL

SOLLICITEER ONLINE