COMMERCIËLE AMBASSADEUR REGIO VLAANDEREN

Duthoo nv ( Zwevegem – BELGIE ) biedt binnen de sector van architecturale laksystemen een totaalconcept van kleuren op maat. Onze flexibiliteit, technische kennis en enthousiasme vormen de kern van ons succes, waardoor we met een langetermijn visie voor ogen een uitmuntende ervaring creëren die zowel klanten als partners inspireert.


Jij, als Commerciële Ambassadeur, gaat de Belgische markt verder veroveren. 

Ben je een doorgewinterde vertegenwoordiger die snakt naar een nieuwe uitdaging in een steeds bewegende omgeving? 
Als jouw hart sneller klopt bij het idee om deze commerciële reis te starten, dan willen wij jou spreken! 

Gewapend met jouw indrukwekkende netwerkvaardigheden, ga je op ontdekkingstocht naar nieuwe kansen. Je gaat niet alleen contacten leggen, maar ook een  spoor van successen achterlaten. Jij, onze toekomstige ambassadeur, zult deur na deur openen bij prospecten in Vlaanderen en hen overtuigen van onze coatingoplossingen. Je bent de brug tussen onze visie en de vraag van onze klanten.

Wie ben jij?

Jij – met jouw instinct voor succes: Jouw enthousiasme is aanstekelijk en je bent vastberaden om elk doel te overtreffen.

Jij – met jouw commerciële power: Jouw verkoopvaardigheden zijn niet te stoppen, de resultaten die je boekt bewijzen dit.  

Jij – de Relatie Architect: Het bouwen van langdurige klantenrelaties is jouw tweede natuur. 

Jij – de Demonstratie Expert : Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en demo's uit te voeren in de spuitcabines van onze gewaardeerde klanten.

Jij – liefhebber van de Vlaamse wegen : Je woont in Vlaanderen en reizen binnen onze provincies schrikt jou niet af. Wat hebben wij voor jou in petto? 

Grenzeloze uitdaging: Bouw jouw eigen klantenbestand op in een financieel stabiel bedrijf dat groei ademt. 

Vrijheid in Overvloed: Beheer jouw eigen agenda en werk met de vrijheid die je verdient. 

Verloning: Jouw inspanningen worden beloond met commissies die jouw succes weerspiegelen: representatieve bedrijfswagen, laptop, GSM. 

 

Wacht niet langer - solliciteer nu.


SOLLICITEER VIA MAIL

SOLLICITEER ONLINE