Bij Duthoo willen wij dé referentie zijn in het aanbieden van kleuroplossingen en daarbij de best mogelijke ervaring bieden aan al onze klanten.

Sinds de intrek in ons nieuw gebouw beschikken we over een specifieke ruimte die qua (beits)kleuren het beste laat zien van wat we in huis hebben. We nodigen u graag uit, bij voorkeur op afspraak via uw vertegenwoordiger, om u te laten inspireren door een zorgvuldige selectie aan kleuren, specifiek voor de afwerking van hout binnenshuis.

Hierbij kan u grasduinen in een eigen collectie van meer dan honderden beitskleuren, die desgewenst de dag zelf nog kunnen geproduceerd worden.

Wij ontwikkelen uw kleur!

Bent u ondanks onze uitgebreide database op zoek naar een specifiek kleur voor uw project, dan kunnen wij uw kleur specifiek op uw maat ontwikkelen. Omdat zo’n ontwikkelingsproces een arbeidsintensief proces is, moet u hierbij rekening houden met een doorlooptijd van gemiddeld 5 à 10 werkdagen. In functie van het project wordt hier doorgaans een ontwikkelingskost voor aangerekend. Om tot een goede kleurontwikkeling te komen, verzoeken wij u om ons steeds van voldoende onbewerkt hout te voorzien. Dit onbewerkt hout moet dezelfde zijn waarmee u uw project mee zal afwerken en alsook met dezelfde schuurbehandeling. Deze factoren hebben immers een belangrijke impact op het uiteindelijke kleur.

Technische ondersteuning & visuele controle

Weet dat onze technisch-commerciële medewerkers u graag met raad en daad bij staan om tot het beste resultaat te komen. U weet allicht als geen ander dat een correcte en standvastige applicatie van cruciaal belang is om tot de juiste afwerking te komen.

Ieder kleur dat bij ons vertrekt ondergaat een visuele controle. Onze medewerkers zijn er bovendien op getraind om een maximale standvastigheid in kleurproductie te garanderen. Dit sluit evenwel een kans op onderling kleurverschil niet helemaal uit. Daarom is het van groot belang dat vooraleer een project wordt afgewerkt, u eveneens een kleurcontrole uitvoert.

In onderstaand filmpje vertelt onze vertegenwoordiger Francky wat meer over de beitsen en waarom ze een meerwaarde kunnen bieden aan uw meubilair. 

Graag meer info over dit product of een andere vraag? Contacteer ons!