Wat een weertje. De fietsen worden weer volop uit de garage gehaald.
De terrasmeubels worden weer buiten geplaatst.
Iedereen loopt er weer dat tikkeltje gelukkiger bij.

Terwijl we de garagepoort openen, merken we dat onze aluminium poort het deze winter eigenlijk best wel hard te verduren heeft gehad.  En terwijl we op ons terras zitten vallen onze verweerde pvc-raamprofielen ook goed op.

In Europa krijgen we dan ook te maken met allerhande weersomstandigheden. De ene dag hagelt het, de dag erna schijnt de zon weer. Soms zit er zelfs geen dag tussen en maken we een paar verschillende seizoenen mee op twee uur tijd.

Uw gepoederlakte metalen kunnen zichtbaar beschadigen door UV-straling, luchtvervuiling of langdurige regen. Daarom is het belangrijk om aluminium en PVC oppervlaktes goed te onderhouden en te beschermen.

Verwijder hardnekkig vuil en vingerafdrukken snel en eenvoudig

Met de onderhoudskits van Duthoo zorgt u ervoor dat uw garagepoort, deuren, ramen, veranda’s, balustrades of andere gepoederlakte oppervlakken er terug als nieuw uit zien.

U reinigt uw aluminium en PVC niet alleen snel en eenvoudig, maar u beschermt het substraat tegen toekomstige impact van UV-straling, zure regen en oxidatie. 

Afhankelijk van het te reinigen of te beschermen substraat maakt u een keuze uit volgende reinigingskits:

Reinig uw aluminium met de Kit Reno-Alu

Voor het reinigen, renoveren en beschermen van aluminium oppervlaktes. Gebruik deze onderhoudskit op gladde gepoederlakte oppervlakken. In deze kit vindt u onze 'All Round Cleaner', 'Reno-Alu' en 'Protec-Alu'. Alle producten goed schudden voor gebruik; zuiver gebruiken en aanbrengen met een Duthoo Degreasing Cloth. Hier ziet u het resultaat van onze Kit Reno-Alu op een verweerde deur.

Ontdek de Kit Reno-Alu op onze webshop

Reinig uw PVC met de Kit Reno-PVC

Reinig, renoveer en bescherm uw ramen, vensterbanken, veranda's, balustrades, garagepoorten, gevelbekleding, dakgoten,... in PVC. In deze kit vindt u onze 'All Round Cleaner', 'Reno-PVC' en 'Protec-PVC'. Alle producten goed schudden voor gebruik, zuiver gebruiken en aanbrengen met een Duthoo Degreasing Cloth.

Ontdek de Kit Reno-PVC op onze webshop.


Reinig uw gestructureerde oppervlakken met de Reno Kit Alu Structure

Met deze kit reinigt, renoveert en beschermt u gestructureerde gepoederlakte oppervlakken. Hiermee bedoelen we oppervlaktes waar er een korrel verwerkt werd in het poederlak. In deze kit vindt u onze 'All Round Cleaner', 'Alu Cleaner Cream ST' en 'Alu Structure Protector'.Schud alle producten goed voor gebruik en breng de producten zuiver aan met een Duthoo Degreasing Cloth.

Ontdek de Kit Reno-Alu Structure op onze webshop.

Graag meer info over dit product of een andere vraag? Contacteer ons!