3 kleine producten die veel kunnen betekenen voor uw klanten

Hoe maakt u van een nieuwe klant een vaste klant? Doet u dat met de fantastische producten die u aanbiedt? Sowieso. We twijfelen er niet aan dat u een krak bent in uw vak. Maar uw concurrentie doet het ook best wel goed, toch? Waar maakt u dan het verschil?


Maak het verschil met de service die u aanbiedt naast uw producten

U gaat toch ook liever bij een speciaalzaak die u een koffie aanbiedt of een fietsenwinkel waar u een verhelderende en uitgebreide uitleg krijgt. Natuurlijk geeft u uw klanten al iets om te drinken of een geweldige uitleg. Maar wat als u een veelvoorkomend probleem op voorhand kan oplossen.

Wij bieden de oplossing waar u zowel uw klanten, als uw service afdeling, als uw marketing afdeling blij mee maakt. Of toch, als u net zoals onze klanten, als aanbieder van ge(poeder)lakte producten te maken krijgt met lakschade.

Bied uw klanten een manier om eventuele lakschade te herstellen

Voor, tijdens of na het plaatsen van uw kast, kachel, pergola, poort, tafel, … ontdekt u of uw klant wel eens een beschadiging op. Jammer toch? U steekt zoveel liefde en passie in uw projecten en wilt uw producten dan ook zonder schade installeren en er eeuwig schadeloos laten vertoeven.

Toch kan het wel eens voorvallen dat u een kras, barst, scheur of een andere beschadiging opmerkt. Wat doet u dan? Gaat u:

A.     In volledige Sherlock modus om te ontdekken hoe, waar en wanneer dit is gebeurd?

B.     Er een leuke sticker opplakken zodat niemand de lakschade opmerkt?

C.     Of levert u vanaf nu gewoon één van Duthoo's retoucheerproducten mee?

Dat Sherlock petje staat u vast fantastisch, maar toch stemmen wij voor optie C. Met onze retoucheerproducten herstelt uw klant de schade aan het ge(poeder)lakt object op de kortste tijd in de juiste kleur. U biedt uw klant dus een unieke service aan door in te spelen op mogelijke lakschade. En u voorkomt opmerkingen over beschadingen bij uw service afdeling.

Ontdek de 3 oplossingen die u aan uw klant kan bezorgen

1.     Duthoo’s Touch-up pen

Touch-up pen Duthoo

Onze retoucheerstift is beschikbaar in alle RAL en poederlakkleuren. U verkrijgt deze retouche pen in 3 verschillende glansgraden: hoogglanzend, semi-glanzend en mat. U kan heel fijn te werk gaan met onze touch-up pen. Herstel uw raam, deur, garage, kachel, kast, tafel, fiets, … op 1,2,3.

2.     Duthoo’s Touch-up bottle

touch-up bottle

Werkt u liever met een penseel dan met een pen? Of wilt u graag structuur kunnen toevoegen aan uw retoucheerlak? Dan raden we onze retoucheerflacon aan. Deze retoucheerflesjes zijn ook beschikbaar in alle RAL en poederlakkleuren. En bieden we naast hoogglanzend, semi-glanzend en mat ook aan met structuur.


Wilt u graag metalics nabootsen? Dan zorgen we daar ook graag voor!. Wilt u extra fijn werken? Dan neemt u onze touch-up sticks erbij!


3.     Duthoo’s powdercoat pen

Biedt u zodanig veel verschillende kleuren aan dat het bijna geen optie is om al die producten in stock te hebben? Dan stellen we graag onze powdercoat pen voor. Dit penseelflesje bevat geen kleur, maar bevat wel een neutraal bindmiddel.


U gebruikt deze pen dus in combinatie met elke poederkleur die u ter beschikking heeft. Op die manier hoeft u maar één artikelsoort op stock te nemen.

Deze producten met uw logo en huisstijl?

Private labels - care&repair products

We bieden deze artikels vanaf bepaalde hoeveelheden ook aan in 'private label', op die manier kunt u onze serviceartikels leveren met uw logo en in uw eigen huisstijl.

Vindt u deze producten wel interessant maar houdt u iever geen extra stock bij? Verwijs uw klanten dan gewoon rechtstreeks door naar onze webshop. Op onze webshop hebben we +20.000 kleuren ter beschikking. Staat uw kleur er niet tussen? Laat het ons weten, we ontwikkelen dit gratis voor u.

Geef uw klanten de hoogwaardige service die bij uw hoogwaardige producten horen

Sluit u aan bij onze klanten die hun klanten bij elke aankoop een retoucheerproduct in de juiste kleur aanbieden. Maak van uw nieuwe klanten, vaste klanten. En voorkom vragen/klachten richting uw customer service. 

Bij Duthoo bieden we een unieke service aan dankzij de uitgebreide technische kennis waar onze vertegenwoordigers over beschikken en de uitgebreide kleurenkennis die u in ons kleurlabo zal ontdekken. En natuurlijk bieden we u ook een koffie aan wanneer u eens langskomt.

Graag meer info over dit product of een andere vraag? Contacteer ons!