Lakoplossingen voor de industrie.
Alle ondergronden en oppervlaktes.

SPECIAL
COATINGS

VERF GEEFT TOEGEVOEGDE
WAARDE EN KLEUR AAN UW PRODUCT.

A COLOURFUL SOLUTION

De laatste jaren is Duthoo uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van coatings voor het afwerken van garagepoorten. Wat ons opvalt is dat geen enkele verffabrikant een specifiek en compleet systeem kan aanbieden voor het lakken van poorten. Sinds 2010 bieden we u het ‘Doorcoat’ concept aan: een volledig gamma met voorbereidingsproducten, diverse lakken, alsook onderhoud- en herstelproducten.

Daarnaast bieden we alle standaardkleurwaaiers aan zoals RAL, NCS, … en alle poederlakcodes en andere kleuren op maat. Dit alles volgens de Qualicoat poederlaknormering.

Duthoo is exclusief verdeler voor België van de Percotop® Fenestra-productlijn van Axalta Coating Systems. PercoTop® Fenestra is een specifieke productlijn binnen de PercoTop®-reeks voor het lakken van architecturale toepassingen zoals deuren en ramen in verschillende ondergronden.

PercoTop® Fenestra is getest voor buitenduurzaamheid en voldoet aan 10 jaar Qualicoat conformiteit (bij exclusief gebruik van de ‘HD’-tints en ‘LR’- verharder). PercoTop® Fenestra is een gecontroleerd applicatieproces met kwaliteitsverzekering.

Download hier onze nieuwe Duthoo Hydrocoat brochure.

ONTDEK ALLES OVER NIEUWE TECHNOLOGIEËN, OPLEIDINGEN, BEURZEN, PRODUCTEN, ... VOORAL BLIJF ALS EXPERT OP DE HOOGTE IN JE DOMEIN.

LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

WE HELPEN U GRAAG VERDER

WILT U VRIJBLIJVEND ADVIES?