Industriële lakken en beitsen
voor alle hout en interieurtoepassingen

INDOOR
WOODCOATINGS

VERF GEEFT TOEGEVOEGDE
WAARDE EN KLEUR AAN UW PRODUCT.

A COLOURFUL SOLUTION

Het zorgt voor verhoogde duurzaamheid en het draagt bij aan uw succes in de markt. Duthoo levert oplossingen voor velerlei vraagstukken. Zowel op het gebied van de afwerking als voor het leveren van advies op maat. Onze ervaren specialisten werken actief mee aan oplossingen voor elk probleem in de afwerkingsfase van uw product. Denk hierbij aan een wijziging van de lakstraat, het verhogen van uw productiviteit, de invoering van nieuwe technologieën of het maken van kleurkeuzes.

Voor elk vraagstuk rond lak en applicatie, emissie en kwaliteit kunnen we u eigentijdse alternatieven adviseren. Zodat u kunt vertrouwen op lakken die zich goed laten verwerken bij uw specifieke applicatiemethode. Het assortiment van Duthoo biedt alles voor de afwerking van interieur en meubel.

Op deze website kunt u een eerste indruk op doen van onze oplossingen. Voor meer informatie adviseren we u om contact op te nemen, zodat we u kunnen voorzien van de best passende oplossingen voor uw specifieke wensen en behoeften.

ONTDEK ALLES OVER NIEUWE TECHNOLOGIEËN, OPLEIDINGEN, BEURZEN, PRODUCTEN, ... VOORAL BLIJF ALS EXPERT OP DE HOOGTE IN JE DOMEIN.

LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

WE HELPEN U GRAAG VERDER

WILT U VRIJBLIJVEND ADVIES?