Industriële olie
voor interieur parket

FLOOR
WOODCOATINGS

VERF GEEFT TOEGEVOEGDE
WAARDE EN KLEUR AAN UW PRODUCT.

A COLOURFUL SOLUTION

Natuurlijk: Gezond leven. Goed voor de mens en goed voor het hout. Zonnebloemolie, soja-, lijn- en distelolie zijn de basis van onze houtbehandeling. Onze wassen op natuurbasis zijn toegestaan in de levensmiddelenindustrie, de pigmenten zijn gezuiverd en bevatten geen zware metalen of andere giftige stoffen.

Hout is een organisch materiaal. De cellen kunnen – vergelijkbaar met die van de menselijke huid – vochtigheid absorberen en afgeven. Het hout ademt. Om dit vermogen te behouden hebben we onze producten perfect afgestemd op de specifieke eigenschappen van hout.

Het Duthoo Woodoil assortiment is gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen. De olie dringt diep door in het hout en beschermt het van binnen. De was vormt een veerkrachtig, ademend oppervlak en beschermt het hout van buiten. Zo blijft het hout op de lange termijn mooi en veerkrachtig.

Vergeet het tijdrovend schuren. De bewerkte oppervlakken kunnen op elk moment weer heel eenvoudig worden bijgewerkt. Het is niet eens nodig om het gehele oppervlak opnieuw te verven. Een paar likjes verf op de bij te werken plek, klaar!

Daarnaast bieden wij u met Plastor een compleet en professioneel gamma watergedragen vernissen aan.

Plastor streeft naar veilige, efficiënte producten die aan de behoeften van de klanten voldoen. Vandaag antwoorden bieden die de verwachtingen van morgen niet in het gedrang brengen.

Plastor baseert zich hiervoor op de bestaande labels en voldoet aan de meest strikte reglementeringen:

  • Productievestiging ISO 14001
  • Producten met het Europese ecolabel
  • Producten met het groene label 'Excell'
  • Producten voorzien van een fiche met milieu- en gezondheidsgegevens
  • Zeer geringe VOS-gehaltes
  • Recycleerbare verpakkingen

ONTDEK ALLES OVER NIEUWE TECHNOLOGIEËN, OPLEIDINGEN, BEURZEN, PRODUCTEN, ... VOORAL BLIJF ALS EXPERT OP DE HOOGTE IN JE DOMEIN.

LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

WE HELPEN U GRAAG VERDER

WILT U VRIJBLIJVEND ADVIES?